Belföld

Rajtaütöttek a csornai drogbandán, 14 embert állítottak elő

police.hu
police.hu

Nagy mennyiségben árusította és terjesztette a különböző kábítószereket két házaspár Csornán és környékén a családtagjaival és a cinkostársaival. A Csornai Rendőrkapitányság állománya a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága, a Győri és a Kapuvári Rendőrkapitányság munkatársainak bevonásával összehangolt akciót tartottak szerdán, hogy felszámolják a bűnszervezetet.

police.hu

Összesen 68 rendőr dolgozott együtt a kábítószerrel kereskedő csoport és társaik elfogása, majd az általuk elkövetett különböző bűncselekmények bizonyítása érdekében. A Győr-Moson-Sopron megyében található Csorna, Farád, Rábatamási és Barbacs településeken, összesen tíz helyszínen 14 feltételezett elkövetővel szemben intézkedtek. A rajtaütés során gépjárművet, készpénzt, valamint különféle kábítószereket és azok forgalmazásához szükséges eszközöket foglaltak le a nyomozók.

A rendőrök tíz férfit és négy nőt állítottak elő a csornai kapitányságra. A nyomozók hat embert hallgattak ki kábítószer-kereskedelem elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őket őrizetbe is vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.  A további nyolc drogfogyasztót kábítószer birtoklásával gyanúsították meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik