Belföld

„Megcsúszott és beleállt a kés, vagy direkt megszúrta magát” – mondta az ötgyermekes törteli férfi

police.hu
police.hu

Komoly sérüléssel végződött egy féltékenység miatt kialakult családi balhé pár nappal ezelőtt Törtelen. Az esetre azt követően derült fény, hogy a ceglédi kórház sebésze bejelentést tett a rendőrségre, hogy szúrt sérüléssel vittek be a mentők egy 23 éves nőt hozzájuk. És a nőre valószínűleg az élettársa támadt rá egy késsel.

A rendőrök egy órán belül elfogták és előállították a 31 éves férfit, miközben a tett helyszínén bűnügyi technikusok kutatták a nyomokat, és kikérdezték a már kihallgatható áldozatot. A részletekre nem egyformán emlékezett a két fél. Abban mindketten egyetértettek, hogy féltékenység miatt kezdődött vitájuk, ám arról már máshogy vélekedtek, hogy ki kire volt féltékeny: a nő szerint a férfi, a férfi szerint a nő.

police.hu

A nő szerint az öt gyermekének apja kezdte a vitát, ami aztán elfajult,. Állítása szerint a nagydarab párja fenyegetően indult felé, mire védekezésül felkapott egy kést. Élettársa ráfogott a kést tartó kezére, majd dulakodtak, lökdösődtek és közben sebesült meg, de arra nem emlékezett, pontosan hogyan. Elmondása szerint fájni kezdett az oldala, elájult, majd arra eszmélt, egyik ismerőse törölközőt szorít sebesülésére.

Ezzel szemben a férfi azt állítja, hogy párja közelében sem volt, amikor kitört rajta a féltékenység, kiabálni kezdett, és egy késsel hadonászva öngyilkossággal fenyegetőzött. Elmondása szerint háttal állt neki, amikor sikoltást hallott, majd azt látta, a nő a konyhapadlón fekszik. Azt állította, hogy nem tett vele semmit, szerinte megcsúszott és beleállt a kés, vagy beváltva fenyegetését megszúrta magát.

police.hu

A nyomozás adatai az áldozat verzióját támasztják alá, a helyszíni szemle alkalmával ugyanis egy kukába rejtve megtalálták az elkövetés lemosott, letörölgetett eszközét, és a seb leszorításához használt, vérrel szennyezett törölközőt. A bűnügyi helyszínelők speciális vérkereső és azonosító anyagukkal előcsalogatták a késen elsőre, szabad szemmel nem látható nyomokat, majd minden a bűnjelek közé került. A súlyos testi sértés kísérletével gyanúsított 31 éves férfit letartóztatták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik