Belföld

Fegyveres rablás Kecskeméten– videó

police.hu
police.hu

Kiraboltak egy kisboltot szerdán délután Kecskeméten. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága fegyveresen elkövetett rablás elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A videón látható férfi 16 óra 40 perc körül bement a Lóverseny utcán található kisboltba, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal a bevételt követelte az eladótól. A bűncselekmény elkövetése után az ismeretlen a Március 15. utca irányába távozott.

police.hu

A férfiról annyit lehet tudni, hogy körülbelül 180-185 cm magas, vékony testalkatú. Haja rövidre nyírt, sötét színű. A rablás elkövetésekor sötét, sportos, rövid kabátot viselt, valamint farmernadrágot és magasszárú cipőt, továbbá egy sötét színű, tömött hátizsák volt nála.

A kecskeméti nyomozók azt kérik, hogy aki a felvételen átható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik