Belföld

Menczer Tamás ledobta a legnagyobb parizer-bombát: Gyurcsánynál is ezt egye az ellenzék!

Balogh Zoltán / MTI
Balogh Zoltán / MTI

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára szokatlan poszttal lepte meg facebookos követőit. A parizer nevében írt néhány sort önmaga felvágott-fogyasztási szokásairól, illetve a belpolitikáról és az ellenzékről.

A párizsis poszt előzménye, hogy Jakab Péter, a Jobbik politikusa néhány napja nagyot megy a közösségi médiában egy olyan poszttal, amelyben párizsis kiflit fogyaszt. Erre a vonatra ült fel később Szabó Tímea is, aki ugyancsak a parizer mellett tört lándzsát posztjában.

Kérem, én, a parizer, nem politizálok. Nem érdekel a politika, nekem mindegy, hogy jobboldali vagy baloldali száj, a lényeg, hogy fogyasszon. Engem az se érdekelt, hogy Jakab úr velem politizál, rólam tesz ki fotót. De most, hogy már Szabó Tímea asszony is így tett, azt gondoltam, megnézem én ezt a magyar belpolitikát

– írja Jakab és Szabó posztjaira reagálva az államtitkár. Parizerként megszólalva kitér arra is, hogy „a baloldali vezető, Hagyó Miklós úr is fogyasztott engem bőségesen, aztán meg mi lett vele, ugye…”

Meg aztán azt is remélem, hogy amikor Jakab úr, Szabó Tímea asszony és a többiek összejönnek Gyurcsány úrnál egy villás reggelire, akkor is az asztalra kerülök! Csak könyörgöm, le ne fotózzák! Kérem, engem nem érdekel a politika, de Jakab urat és Szabó Tímea asszonyt még marketingesnek se venném fel. Ha ezek a nagy baloldali gondolkodók még párszor velem fotóztatják magukat, az emberek őket látják majd, amikor rám néznek

– fogalmaz Menczer Tamás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik