Belföld

Tagad a hétéves kislányát megrontó sárkeresztúri férfi, letartóztatták

Letartóztatta a Székesfehérvári Járásbíróság azt a sárkeresztúri férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuális cselekményt végzett a hétéves kislányával február 14-én. Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfi panasszal élt a gyanúsítás ellen, tagadta a bűnösségét és érdemi védekezést terjesztett elő.

Mint arról korábban beszámoltunk, R. Ferenc a kislány névnapján fajtalankodott a gyermekével a testvérei előtt. Az esetre úgy derült fény, hogy a gyerekek anyukája hamarabb ért haza a boltból, mint hitte a párja. Az ablakon benézve pedig észrevette, amint épp a kislányukkal próbál közösülni az élettársa.

R. Ferenc amikor rájött, hogy lebukott, akkor felült egy kerékpárra, majd elmenekült a helyszínről. A Fejér Megyei Főügyészség szökés, elrejtőzés, valamint a tanúk befolyásolása miatt indítványozta a minősített szexuális erőszakkal gyanúsított férfi letartóztatását, akit korábban több év börtönre ítélt a bíróság azért, mert annak idején az óvodás öccsével fajtalankodott..

A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája egyetértett az ügyészség indítványával, és letartóztatta a férfit. A döntés a védelem fellebbezése miatt nem végleges.

Kapcsolódó
Óvodás öccsét is megrontotta a hétéves kislányával fajtalankodó sárkeresztúri férfi
Saját testvérei előtt akarta megerőszakolni a kislányát a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik