Belföld koronavírus

Sok a fertőzött, átmenetileg bezárták a Fővárosi Közterület-fenntartó telepét

Be kellett zárni a Fővárosi Közterület-fenntartó III. kerületi, Csillaghegyi úti telepét, mert annyi koronavírus-fertőzött van a dolgozók között, erősítette meg a Telex információit az FKF.

A Csillaghegyi üzem működését az ott tapasztalt megbetegedések száma miatt átmeneti intézkedés részeként ideiglenesen 2-3 napra, fertőtlenítés miatt felfüggesztette

– közölték a lap megkeresésére.

Azt írták, a fertőtlenítés jelenleg is zajlik, az intézkedés megelőzési célú, hogy elejét vegye esetleges további megbetegedéseknek. A fertőtlenítés befejezését, valamint az ott dolgozó kollégák tesztelését követően – amelyhez a Fővárosi Önkormányzattól kaptak teszteket – munkatársaik ismételten visszatérhetnek az üzembe.

A Telex cikkében megjegyzi, a Csillaghegyi úti üzemből indulnak többek között Budapestre az útszóró kocsik és a hókotrók. Az érintett üzem feladatait ideiglenesen az FKF többi köztisztasági üzeme vette át.

A társaság mindent elkövet, hogy ezen időszakból a Budapesten közlekedők semmilyen változást ne észleljenek, ebben az elkövetkező napokban várható kedvező időjárás is segítséget jelent

– tették hozzá.

Koronavírus - Még több hír a témában

Ajánlott videó

Olvasói sztorik