Belföld

Videón, ahogy agyba-főbe veri és harapdálja haragosát egy nő Kaposváron

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Vádat emelt a A Kaposvári Járási Ügyészség azzal a 39 éves nővel szemben, aki fényes nappal esett haragosának Kaposvár egyik forgalmas kereszteződésében.

A két nő  korábban összekapott az egyik közösségi oldalon, ezért amikor tavaly februárban találkoztak a Donneri városrészben, gyors szóváltást követően az elkövető szinte azonnal csépelni kezdte a haragosát, akit egy templom közelsége sem tartott vissza a garázda magatartásától.

A dulakodás során a nő előbb földre vitte a riválisát, majd fölé térdelve többször arcon ütötte, a fejét pedig kisebb erővel a betonhoz ütötte, és több ujját is megharapta. Mindkét nő férfival volt, de a csetepatéba jó ideig egyikük sem avatkozott be, és a környéken elhaladókhoz hasonlóan csak nézték a verekedést. Az elkövető végül két percnyi dulakodás után felhagyott a másik nő bántalmazásával, és távozott a helyszínről.

A megvert nőnek a bántalmazás következtében könnyű sérülései keletkeztek. A garázdasággal és könnyű testi sértéssel vádolt nő beismerte és megbánta a bűnösségét. Az ügyészség közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik