Belföld

Fejbe rúgta, majd percekig állt az anyósa nyakán egy férfi

Letartóztatta a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírája azt a 34 éves Veszprém megyei férfit, akivel szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt van folyamatban büntetőeljárás.

A megalapozott gyanú szerint a férfi a múlt hétvégén a lakóhelyéül szolgáló házban ittasan összebalhézott az anyósával, melynek során egy alkalommal orrba rúgta.. A gyanúsított ezt követően megfogta a nő kabátját, és annál fogva lerántotta a földre. A férfi ekkor fejbe rúgta a földön fekvő asszonyt, majd rálépett a nyakára és percekig azon állt.

Az asszony könyörgésére lelépett a nyakáról, majd a kabátjánál fogva belökte őt a szobába. A bántalmazás következtében a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, azonban figyelemmel a bántalmazás módjára, intenzitására, valamint a támadott testtájékok anatómiai fontosságára, a gyanúsított cselekménye alkalmas volt a nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására is.

Az ügyész és a gyanúsított tudomásul vették a végzést, a férfi védője részére a jogorvoslat előterjesztésére nyitva álló határidő még nem járt le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik