Belföld

Bizalmi viszonnyal magyarázza a közösülést a domonyi nőt brutálisan összeverő és megerőszakoló férfi

Egészen döbbenetes magyarázatot adott tettére az a szexuális erőszakkal és más bűncselekményekkel gyanúsított férfi, aki tavaly januárban kirabolt és megerőszakolt egy domonyi nőt az otthonában. A férfi először még elismerte a bűncselekmény elkövetését, később azonban már azt állította, hogy bizalmi viszony volt közte és az áldozata között. A szakértők azonban egyértelműen cáfolták az állításait.

P. Dániel január 18-án este lepte meg a 49 éves nőt az otthonában. Az asszony hiába próbált védekezni, záporoztak az ütések felé. A férfi berángatta a hálószobába, lelökte az ágyra, majd a fejét lenyomta egy babzsákkal. „Ott maradsz, különben megöllek” – ordította, miközben megerőszakolta a nőt. Ezt követően a megfélemlített áldozatát sakkban tartva kutatott, majd magához vett négyezer forintot és elmenekült a házból. Az asszonyt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

A gödöllői nyomozók hajtóvadászata hónapokon keresztül tartott. Az áldozaton kívül senki más nem látta ugyanis a támadót, ezért a tőle kapott személyleírás alapján igyekeztek azonosítani, végül tavaly június 19-én elfogták a tiszafüredi vasútállomáson.

P. Dániel az kihallgatásán még elismerte a bűncselekmény elkövetését,de a  tettére nem tudott magyarázatot adni. Később azonban módosított állításain, ekkor már azt állította, hogy nem történt erőszak, és az áldozattal bizalmi viszonyba kerülve jött létre az „együttlét”. A nő keze pedig esés miatt törhetett el, mert ő nem bántotta. Védekezését azonban semmi nem támasztotta alá. A nő bal csuklójának törése az orvosszakértő szerint nagy erejű megragadás, hajlítás következménye, nem pedig elesésé.

A jelenleg is letartóztatásban lévő P. Dániellel szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság befejezte a nyomozást. Az erőszakkal, illetve az élet vagy testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel elkövetett szexuális erőszak és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárás iratait pedig átadták az ügyészségnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik