Belföld

Videó: Megmutatta a debreceni férfi, hogyan talpalta szét az áldozata fejét

police.hu
police.hu

Letartóztatta a Debreceni Járásbíróság azt a 27 éves férfit, aki tavaly július közepén halálra vert egy másik férfit Debrecen belvárosában. A járókelők tettek bejelentést egy magatehetetlenül fekvő férfiról, akit az Erzsébet utcában találtak a földön. A rendőrök és a mentőszolgálat munkatársai is azonnal a helyszínre mentek, azonban a férfi életét már nem tudták megmenteni.

Az áttörés a múlt héten történt az ügyben, amikor a nyomozók beazonosítottak egy férfit és egy nőt, akiket kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével. A 27 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, és elmondta a rendőröknek, hogy ő bántalmazta a gyalogost. A bűncselekmény rekonstruálásakor pedig azt is megmutatta, hogyan talpalta szét az áldozata fejét.

Kiderült, hogy vitatkozni kezdtek, ami egészen verekedésig fajult. Amikor a gyalogos a dulakodás közben a földre került, akkor a támadója többször is fejbe rúgta. A rendőrök halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették bűnügyi őrizetbe a helyi férfit és kezdeményezték a letartóztatását, amit az ügyben eljáró nyomozási bíró el is rendelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik