Belföld

Rajtaütöttek az iskola közelében drogot áruló pécsi drogdílereken

police.hu
police.hu

Őrizetbe vettek a rendőrök azt a két férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy drogot árultak Pécsett, a Kertvárosban. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy összehangolt rendőri akció keretében fogták el a két férfit és egy velük kapcsolatban álló nőt, és új pszichoaktív anyag kereskedésével gyanúsították meg őket.

A megalapozott gyanú szerint az elfogott 25 éves pécsi férfi és 31 éves pécsváradi társa hónapok óta árulta a kábítószert, többek között egy iskola és egy kollégium közelében. A nyomozók a 25 éves férfi lakásán csaknem fél kilogramm kábítószergyanús növényi származékot találtak és foglaltak le. Felmerült a gyanú, hogy az elkövetők egyik nőismerősük lakásán is kábítószergyanús anyagot tárolnak, a rendőrök ott közel száz darab, alufóliába csomagolt, kábítószer gyanúját keltő zöld növényi származékot találtak és foglaltak le.

A rendőrök a két férfit és a nőt is előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az akció során a rendőrök kocsit, készpénzt, mobiltelefonokat és egyéb tárgyakat is lefoglaltak, ezeket ugyanis a nyomozók szerint feltehetőleg a bűncselekménnyel összefüggésben szerezték. A két őrizetbe vett férfinek kezdeményezték a letartóztatását, míg a nő ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik