Belföld

Egy ismeretlen fogkefe miatt verte össze a párját egy gyáli férfi, pedig a nő gyermekéé volt

Nagyon csúnyán összeverte a párját egy gyáli férfi egy fogkefe miatti féltékenységi jelenet során. Később kiderült, hogy fogkefe az asszony gyermekéé volt.

Egy fővárosi kórház orvosa értesítette a rendőrséget tavaly nyáron, hogy ellátásra jelentkezett egy arcán megsérült nő az osztályukon, akit a párja bántalmazott. Az asszony járomcsontja több helyen is eltört, ezért meg kellett műteni.

A nyomozás során kiderült, hogy a férfi egy fürdőszobában talált ismeretlen fogkefe miatt kezdetben szóban vonta kérdőre élettársát, majd ütni kezdte a fejét, és oldalba rugdosta. Az asszony próbált védekezni, de azt is már csak ködösen érzékelte, hogy támadója a szobában talált két mobiltelefont is ripityára törte. Egyik barátnője unszolására indult csak el orvoshoz, ahol kiderült, sérülései súlyosak.

A férfi kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint tettét azóta már nagyon megbánta és bocsánatot is kért. A Dabasi Rendőrkapitányság befejezte nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik