Belföld

Leszaggatta a ruháit, majd brutálisan megkínozta az élettársát egy férfi Nagykőrösön

police.hu
police.hu

Letartóztatást indítványozott a Nagykőrösi Járási Ügyészség azzal a 48 éves férfival szemben, aki féltékenységtől vezérelve megkínozta és megkötözte az élettársát.

A 39 éves élettársára rendkívül féltékeny elkövető január 28-án éjjel bezárta a lakásuk ajtaját, majd eltette a kulcsot. Ezután egy kalapáccsal vállon ütötte a nőt. A megszédült asszonytól azt követelte, hogy mondja meg kivel volt korábban és azzal fenyegette, hogy késsel vagdossa meg, ha nem beszél.

A nő könyörgött neki, hogy ne bántsa, de a férfi leszaggatta a ruháit, letérdepeltette, kezeit hátrakötözte és ismét bántalmazva követelte, hogy nevezze meg kivel volt. Miután a nő megnevezett két férfit, csak azért, hogy az elkövető végre megnyugodjon, a gyanúsított elővett egy recés élű konyhakést és azzal több ízben, testszerte megvagdosta.

police.hu

Ezután a férfi a nőt eloldozta, majd segített neki megtisztálkodni. Később kérésére kórházba is vitte, de kikötötte, ha kérdezik azt kell mondja, hogy rablás áldozata lett. A kórház által értesített nagykőrösi rendőrök rövid időn belül kiderítették, hogy nem felel meg a valóságnak a nő által ott elmondott fedősztori.

Ezután a férfit elfogták és egyelőre minősített testi sértés és személyi szabadság megsértésének bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését. Azt állította, hogy ő soha nem bántotta a nőt és élettársa sérüléseiről annyit tud, amennyit elmondott neki.

A Nagykőrösi Járási Ügyészség bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik