Belföld

Újabb két gyanúsítottja van a szekszárdi emberkereskedelemnek, egyikük egy 16 éves lány

police.hu
police.hu

Újabb két gyanúsítottja van a Szekszárdon történt emberkereskedelemnek. Egy fiatal lány tett feljelentést még tavaly év végén azért, mert arra bírták rá, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen férfiakkal. A lány szállást és ételt kapott cserébe ezért.

A nyomozók január 26-án elfogtak egy 39 éves szekszárdi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A férfit szexuális cselekmény elvégzése érdekében a sértett kiszolgáltatott helyzetét kihasználva elkövetett emberkereskedelem és kényszermunkával gyanúsították meg és őrizetbe vették. A Szekszárdi Járásbíróság pedig azóta már el is rendelte a letartóztatását.

A rendőrök az eset kapcsán további két személyt hallgatott ki gyanúsítottként.  A 16 éves lányt és a 32 éves barátját bűnsegédként elkövetett emberkereskedelemmel és kényszermunka bűntettével gyanúsítják. Ők mindketten szabadlábon védekezhetnek.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vizsgálják, hogy a gyanúsítottként kihallgatott személyek további bűncselekményekkel összefüggésbe hozhatók-e.   

Ajánlott videó

Olvasói sztorik