Belföld

Játszótéri konfliktus miatt vertek össze egy kisgyermekes anyát Miskolcon

Vádat emeltek azzal a férfival és nővel szemben, akik összevertek egy kisgyermekes anyát Miskolcon azért, mert a gyerekük konfliktusba keveredett a nő gyermekével a játszótéren.

Az elkövetők előbb csak hangosan szidalmazták a nőt, majd a nő földre lökte a kisgyerekes anyukát, majd a hajánál fogva megfogta és ököllel arcon ütötte. A sértettnek csak nehézségek árán sikerült felállnia és megpróbált elmenekülni, azonban a nő olyan erővel megrúgta, amitől ismét a földre esett, majd a támadó tovább rugdosta az anyát.

A nő barátja végignézte a bántalmazást, közben olyan kijelentést tett, hogy „nő a nő ellen”. Amikor a nő védelmében megérkezett az édesanyja, felszólította a támadókat, hogy fejezzék be a lánya elleni támadást, és attól tartva, hogy a férfi bántalmazni fogja a lányát, megpróbálta lefogni az ökölbe szorított kezét, ekkor viszont a férfi ököllel megütötte őt.

A kisgyermekes anya a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett el, a védelmére kelő anyján is zúzódásos sérülések keletkeztek, azonban nem terjesztettek elő magánindítványt. Az ügyészség a büntetlen előéletű nőre pénzbüntetést, míg férfi társára elzárást kért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik