Belföld

Bewhiskyzett, majd graffitizett két szentendrei egyetemista a kijárási korlátozás alatt

police.hu
police.hu

Graffitizésen kaptak két ittasan hangoskodó egyetemistát kedd éjszaka Szentendrén, a Szatmári utcában. A két fiatal megpróbált kereket oldani, amikor észrevették a járőröket, de pillanatok alatt elkapták őket.

A festék-, és alkoholszag elegye, valamint a menekülés közben tett gyanús mozdulatok igencsak leleplezőek voltak. A kijárási korlátozás megszegése volt onnantól kezdve a legkisebb gondjuk. Egyikük kabátjából három festékes flakon került elő, zöld foltokkal tarkított kezük pedig arról árulkodott, hogy ők fújkálták össze az egyik oszlopot. Az alkotásuktól nem messze pedig megtalálták a félig kiürített whiskey-s üveget is.

A két 22 éves helyi férfi beismerte a rongálást a kihallgatása során Állításuk szerint jól akarták magukat érezni, iszogattak, majd az egyikük bútorfestésből megmaradt flakonjaival kidekorálták a villanyoszlopot, azóta megbánták tettüket.

A Szentendrei Rendőrkapitányság rongálás meglapozott gyanúja miatt folytatja le velük szemben a további eljárást, egyben feljelentést tettek ellenük csendháborítás, közterületen szeszesital fogyasztás tilalmának megszegése, valamint a kijárási korlátozás megszegése miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik