Belföld

Ököllel estek egy férfinak az esztergomi élményfürdőben, mert tolakodott

Felfüggesztett börtönre ítélte az Esztergomi Járásbíróág azt a személyt, aki tavaly nyáron ököllel esett egy férfinak az esztergomi élményfürdőben azért, mert előrefurakodott.

A sértett az Aquasziget élményfürdő területén állt sorban a jegyért az élettársával és a család többi tagjával. Előttük állt a sorban a vádlott és két személy, illetve velük érkezett még egy férfi, aki a parkolás után kívánt csatlakozni hozzájuk, ezért előrefurakodott, miközben hozzáért a férfi élettársának a derekához.

A nő ezt szóvá tette, amiből a két társaság között vita alakult ki, és ennek során a férfi az élettársa mellett emelt szót. A felmérgesedett veszekedés végül odáig fajult, hogy a férfi ököllel arcon ütötte a vitapartnerét.

Az ütés következtében a férfi arcán zúzódásos sérülést, orrvérzést és az orrán fél centiméteres repesztett sérülést szenvedett el. A sérülések nyolc napon belül gyógyultak, ám figyelemmel a támadott testtájékra, az ütés nyolc napon túl gyógyuló sérülés okozására is alkalmas volt. A bíróság 1 év 10 hónap – 4 évre felfüggesztve – börtönre ítélte a férfit. Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik