Belföld

Megvertek és kiraboltak egy taxist Mosonmagyaróváron

police.hu
police.hu

Kiraboltak egy taxist Mosonmagyaróváron. Az 55 éves férfi elmondta, hogy a Manninger lakótelephez hívták fuvarba szombat este, ahol egy férfi és egy női utast vett fel, akik megmondták ugyan, hogy hova szeretnének eljutni, de menet közben mindig megváltoztatták a célállomást.

A taxis egy idő után megunta, hogy utasai útközben állandóan új címeket adnak neki, ezért megállt, és közölte velük, hogy ha nem mondják meg pontosan hova vigye őket, akkor nem közlekedik tovább. A férfi utas erre kiszállt, majd a vezető oldali ajtóhoz ment, egy hirtelen mozdulattal kinyitotta azt, és az oldalsó rekeszből kivette a sofőr pénztárcáját, valamint elvette a mobilját, amit kidobott az úttestre.

police.hu

A taxis kiszállt, megpróbálta visszavenni a tárcáját, ezért dulakodni kezdett a férfival. Ezt látva a nő is kiszállt az autóból és társa segítségére sietett. Hátulról lefogta a taxist, több helyen megkarmolta a fuvarozó arcát, majd mindkét támadó elfutott.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek azon a helyszínen, ahol a taxis felvette a két utast, és rövid időn belül sikerült is beazonosítaniuk a feltételezett elkövetőket, a 29 éves P. Attila Zoltánt, valamint testvérét a 25 éves P. Ágnes Enikőt. Mivel a testvérpár nem volt ismeretlen a nyomozók előtt, ezért tudták hol keressék őket.

A hajnali órákban mindkettőjüket elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra történt előállításukat követően rablás miatt hallgatták ki gyanúsítottként őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik