Belföld

Nagykátán fogták el az országjáró álmentőst – videó

police.hu
police.hu
Mentősnek adta ki magát, úgy utazgatott. Vendégházakban szállt meg, majd fizetés nélkül távozott. Most a rendőrség szállásolta el.

Országszerte károsított meg szállásadókat egy 28 éves férfi, aki mentősnek adta ki magát, noha soha nem dolgozott a mentőszolgálatnál. Egy internetes oldalon foglalt szobákat, majd mindenhonnan a foglalás lejárta előtt, fizetés nélkül távozott.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt írta, a gyanú szerint a férfi öt megyében követett el bűncselekményt. A gyulai rendőrök Pest megyében fogták el.

 

Egy gyulai apartmanházba január 6-án érkezett három napra. Nem fizetett, az üzemeltető január 13-án feljelentte. A gyulai rendőrök január 21-én hajnalban a Pest megyei Nagykáta egyik panziójából állították elő. Kiderült, a férfi tavaly szeptember 24-én szabadult a börtönből és már aznap foglalt szobát.

Általában lopott mentőskabátban jelent meg az interneten lefoglalt szálláshelyeken. Gyakran útközben, vonatról intézte a foglalásokat úgy, hogy kölcsönkérte utastársai telefonját. Azt mondta, munkája miatt, hivatalos ügyben utazik, ezért tudott szobákat foglalni.

Mindenhonnan fizetés nélkül távozott, de több helyről lopott is, televíziókat, kulcsokat vitt el. A rendőrök először előállították a gyulai kapitányságra, kihallgatták, majd a csalás és lopás miatt őrizetbe vett férfit a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon kapott egy zárkát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik