Belföld

Felfüggesztettet kértek a családját éveken át terrorizáló balatonszemesi férfire

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

A Siófoki Járási Ügyészség két rendbeli kapcsolati erőszakkal vádolja azt a férfit, aki fizikailag és lelkileg is bántalmazta volt feleségét és a közös fiúkat. Az 52 éves férfi és a felesége 2015-ben vált el egymástól, ekkor a nő és közös nagykorú gyermekük elköltözött a férfi balatonszemesi házából.

Az anyagi nehézségeik miatt azonban két évvel később kénytelenek volta visszaköltözni a férfi házába, aki napi szinten megkeserítette az életüket. Rendszeresen szidalmazta, becsmérelte és különböző sértő jelzőkkel illette őket. A verbális bántalmazáson túlmenően azonban előfordult az is, hogy a férfi a volt feleségére támadt, melyet 24 éves fiúk akadályozott meg, akit ezért a férfi később több alkalommal is késsel életveszélyesen megfenyegetett.

A férfi ezen kívül rendszeresen, a békés együttéléssel összeegyeztethetetlen magatartást tanúsított, így ittas állapotban kiabált velük, felborította a bútorokat, a lakást összepiszkította. A férfi az elkövetési időszak alatt többször állt gyógykezelés alatt, de ez nem vezetett eredményre, magatartása miatt a család bejelentésére többször is rendőri intézkedésre került sor.

Az ügyészség felfüggesztett fogházat kért az agresszív férfira azzal, hogy annak tartamára a bíróság rendelje el a férfi pártfogó felügyeletét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik