Belföld

Új üzletbe vágott Rogán Cecília

MTI/Mohai Balázs
MTI/Mohai Balázs

Logisztikai vállalkozást alapított Rogán-Gaál-Cecília – derült ki a cégadatbázisból, amit a K-monitor is kiszúrt. A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter volt felesége új cégét, a DCL Logisztikai Kft.-t január 11-én jegyezték be. A társaság tevékenységei közé tartozik az egyéb szállítást kiegészítő szolgáltatás, a raktározás, a tárolás, a légi, szárazföldi és vízi szállítást kiegészítő szolgáltatás, és a rakománykezelés is.

Ez azért is érdekes, mert Rogán-Gaál-Cecília eddig rendezvényszervezéssel foglalkozott. A Sarka Katával alapított közös cége, a legutóbb 438 millió forint profitot termelő Nakama & Partners Kft. máig nem adta le a 2019-es pénzügyi beszámolóját, így előbb-utóbb veszélybe kerülhet a cég működése.

Az új társaság egyedüli tulajdonosa Rogán-Gaál, a cég ügyvezetője pedig a K-monitor szerint az új férjéhez köthető személyi edző. Érdekesség, hogy a DCL Logisztikai Kft. székhelye a XII. kerületbe, a Szamos utcába van bejegyezve, ugyanarra a címre, ahol a Budai Tenisz Centrum működik, amiről részletesen is írtunk.

Kapcsolódó
Rogán felesége Sarka Kata párjával beszállt a teniszbizniszbe
A városmajori teniszközpont új üzemeltetője Bessenyei István, a Rogán család főbérlője, a felügyelőbizottságban az edzőnek tanuló miniszterfeleség személyesen is feltűnik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik