Belföld

Új sorsjegyeket dobott piacra a Szerencsejáték Zrt.

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Termékbevezetéssel kezdi az új esztendőt a Szerencsejáték Zrt., január 15-től egy háromtagú sorsjegycsaláddal bővül a nemzeti lottótársaság kínálata, olvasható a cég közleményében.

A Napi, Heti, illetve Havi Bónusz elnevezésű sorsjegyek az 500, az 1000 és a 2000 forintos árszegmensben kínálnak újabb választási lehetőséget a játékosok számára.

A sorsjegyek korábban még nem látott játékmenetet kínálnak, írják. Míg a család legkisebb tagja esetében 5 nyeremény is elérhető egyetlen sorsjegyen, a sokszorozó szimbólumok révén a Heti Bónuszon meghétszerezhető, a Havi Bónuszon pedig megharmincszorozható az elért nyeremény.

A Havi Bónusz a legnagyobb, 75 millió forintos főnyereménye mellett 15 darab 10 millió és 75 darab 3 millió forintos, a Heti Bónusz az 50 millió forintos főnyereményen kívül 5 darab 1 millió forintos, a Napi Bónusz pedig a 25 millió forintos főnyereményen kívül szintén 5 darab 1 millió forintos nyereményt kínál a kaparás kedvelőinek.

A kaparós sorsjegyek megjelenésük óta kiemelt népszerűségnek örvendenek hazánkban, hiszen széles vásárlói kört érnek el, gyors, izgalmas és sokszínű játékokat kínálva. A Szerencsejáték Zrt. által, a közelmúltban végzett játékoskutatásból pedig az is kiderült, hogy a megkérdezettek több mint 90 százaléka várja egy-egy új sorsjegycsalád bevezetését. A megjelenő új sorsjegyeket a játékosok közel ötöde rendszeresen kipróbálja, közel fele alkalmanként él a lehetőséggel.

A játékosok közel fele nem tervezi el előre, hogy melyik sorsjegyet vásárolja meg, hanem a vásárlás helyszínén dönt erről. A megkérdezettek 23 százaléka viszont mindig ugyanazt a kedvenc sorsjegyét vásárolja, illetve a játékosok ugyanekkora arányban a megszokott sorsjegyek mellett időnként kipróbálnak más sorsjegyeket is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik