Élet-Stílus

Rosszul lett a nyugdíjas, amikor meglátta, mennyit nyert a lottón

Inkább elment főzőcskézni.

Diane Bate nem sokkal a december 12-i húzás előtt vásárolt egy lottószelvényt egy flintshire-i (Wales) supermarketben.

A hetvenéves nő úgy szerzett tudomást a nyereményről, hogy a telefonján „vicces hangot adott ki” a lottós applikáció – írja a Wales Online. Bate ránézett a számokra, majd a szelvényre, az összegre – és nem hitt a szemének. Eddig a legnagyobb lottónyereménye 100 font (40 ezer forint) volt, de ezúttal hangyányit nagyobb összegről volt szó.

A walesi nyugdíjas felébresztette férjét, Michaelt, hogy ő is nézze át a számokat. A 74 éves férfi nem volt túl boldog, hogy ezért felkeltették, de Diane később így nyilatkozott az esetről:

52 éve együtt vagyunk, hamar túllendült a dolgon.

Diane Bate azonban nem tudta magát túltenni rajta: amikor – unokája segítségével – harmadszor is átnézték, és kiderült, hogy

3,8 millió fontot (1,5 milliárd forint) nyertek, a nő rosszul lett, és inkább elment megfőzni a vasárnapi családi ebédet, hogy elterelje a gondolatait a nyereményről.

Később már higgadtabban tudott nyilatkozni a történtekről, és elmondta: szeretnének vásárolni egy házat, valamint a járvány után férjével elutaznak Amerikába, Kanadába, és meglátogatják Ausztráliában élő lányukat is.

Bate azt mondja, nagyon örülnek, hogy segíthetnek a családnak, az unokáknak is, mert ez az ő nyereményük is.

 

 

Kapcsolódó
Az összes barátját felhívta, hogy elmesélje, nyert a lottón – hiba volt
A brit férfi már minden fontot beosztott a „nyereményből”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik