Belföld

Mérges volt a húga körül legyeskedő kisfiúra, láncfűrésszel támadt az alvó családra

Magánlaksértés miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 19 éves férfival szemben, aki éjjel, bekapcsolt motoros láncfűrésszel akart bejutni a falujában lévő egyik házba, hogy megkeresse az ott tartózkodó kiskorú fiút, akire haragudott.

Az egyik Pápa környéki faluban élő fiatal férfi azért haragudott a fiúra, mert az a 13 éves húga iránt érdeklődött. Egy tavaly márciusi késő esti italozás után pedig indulatai odáig ragadták, hogy röviddel éjfél után elhatározta, felkeresi a kiskorút, akiről tudta, hogy egy falubelijénél lakik.
A férfi magához vett egy motoros láncfűrészt, s azzal ment a sértett házához. A nyitott kerítéskapun át akadálytalanul bejutott az udvarba, majd bekapcsolta a fűrészt, s azzal próbálta kinyitni a ház bejárati ajtaját, melyen két vágást is ejtett, közben pedig azt kiabálta a házban tartózkodóknak, hogy „Meghaltok, most megdöglötök kutyák!”.A házban ezalatt hárman tartózkodtak, köztük az ingatlan tulajdonosa, illetve a kiskorú fiú, akik a láncfűrész hangjára, valamint a férfi kiabálására felébredtek és az ajtóhoz mentek, de féltek attól, hogy a fűrésztől bántódásuk esik, ezért nem nyitották ki. Miután a férfi nem tudta kinyitni a fűrésszel az ajtót, azt letette a földre, s vállal törte be a bejárati ajtót. Amikor bejutott a lakásba, akkor az ott tartózkodó két férfi és a kiskorú fiú lefogta.

A történteket az elkövető közelben lakó édesanyja meghallotta, és a sértett házához ment, majd fiával együtt távozott a helyszínről. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért az elkövetőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik