Belföld

Videón az esztergomi kocsmai verekedés

Vádat emelt az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a szegedi férfival szemben, aki ittas állapotban a pultosnőre és a nő védelmére kelt vendégekre támadt. A férfi bő egy évvel ezelőtt ittas állapotban elaludt az egyik esztergomi kocsma kerthelyiségében. A pultosnő  három alkalommal is felrázta a férfit, és megkérte, hogy ne ott aludjon. Az elkövető ezt zokon vette, ezért a harmadik alkalommal megfogta és megrántotta a pultosnő pólóját.

A nő  segítségére sietett a szórakozóhelyen jelenlévő egyik férfi vendég, és közéjük állt. Az ittas férfi azonban lökdösni kezdte, ezért megpróbálta lefogni, hogy elkerülje az ütéseket. Az elkövető ekkor ordítozni kezdett és egy üveg hamutartóval fejbe dobta a lökdösött férfit, majd ököllel is meg akarta ütni. Az ittas szegedi férfi ekkor egy másik férfit ütött fejbe egy kemény tárggyal, egy harmadiknak pedig a kezét próbálta megharapni.

A megütött, illetve fejbe dobott két férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de emiatt nem kérték az elkövető megbüntetését. Az esztergomi rendőrök perceken belül a helyszínen elfogták az elkövetőt. Kiderült, hogy a férfi fél évvel korábban szabadult a két és fél éves büntetéséből, amit lopásért kapott. Az ügyészség letöltendő börtönt kért a férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik