Belföld

Hasba szúrta a fiát egy szendrődi férfi, mert azt mondta neki, hogy miatta hagyta el őket az anyja

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség azzal a 60 éves férfival szemben, aki 2019 novemberében hasba szúrta a fiát.

A vádirat szerint az elkövető a szendrői családi házukban élt feleségével és közös fiúkkal. Az ominózus nap az asszony kora reggel Budapestre utazott, és ez alkalommal a családfő és a fia is kikísérték a buszmegállóba.

Hazamenve, a délelőtti órákban otthon aludtak, majd mindketten a helyi élelmiszer boltba mentek, ahol különféle szeszes italokat vásároltak, amelynek a jelentős részét a családfő napközben elfogyasztotta.

Az esti órákban a fiú aludni ment, de másnap kora hajnalban felébredt, kiment a konyhába, ahol látta, hogy az apja az asztalnál ül. Ekkor megkérdezte tőle, hogy tudja-e azt, hogy az édesanyja már nem fog visszajönni hozzájuk? Az apja igenlő válasza után még azt is megjegyezte, hogy véleménye szerint az anyja az apja viselkedése miatt hagyta el őket.

Ekkor szóváltás alakult ki közöttük, és a férfi felvette az asztalon lévő konyhakést, és azzal hasba szúrta a fiát. A szúrás következtében a sértett fiú rosszul lett, az ágyához eltámolygott, majd eszméletét vesztette. Magához térve azt látta, hogy a vádlott az ágya szélén ül telefonjával a kezében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik