Belföld

Áradt a marihuánaszag a rakparton autózó díler kocsijából, amikor lemeszelték

police.hu
police.hu

Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei hétfőn este nyolc körül állítottak meg egy autóst a Széchenyi rakparton. Az intézkedés során a rendőrök megérezték a kocsiból kiáramló marihuánaszagot, ezért átvizsgálták a férfi ruházatát és gépjárművét is.

A 34 éves férfi kabátja belső zsebéből kábítószergyanús anyag került elő, így B. Krisztiánt a járőrök előállították a kerületi kapitányságra. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi kereskedelmi céllal szerzett kábítószert.

Az eljárás során a belvárosi nyomozók egy másik feltételezett terjesztőhöz is eljutottak, akit másnap fogtak el az angyalföldi lakásában. Az őrizetbe vett személyek lakásán a nyomozók kutatást tartottak, mely során összesen több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyagot, valamint azok árusításához használt eszközöket foglaltak le.

A belvárosi nyomozók a 34 éves B. Krisztiánt és a 46 éves J. Zsuzsannát kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik