Belföld

Viperával rendezte a párja parkolási vitáját egy bábolnai férfi

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Komáromi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki az élettársát ért sérelmet viperabottal torolta meg.

A vádirat szerint a sértett kocsit szerelt tavaly januárban a bábolnai lakóhelye előtt, eközben a ház előtti parkolás miatt szóváltás alakult ki közte és a lépcsőházban lakó nő között. A vita hevében az ittas állapotú sértett megragadta és kabátjánál fogva meglökte a nőt, aki beszámolt az élettársának a vele történtekről.

A nő élettársa mintegy negyedóra múlva érkezett a lépcsőház elé, kezében egy fémből készült teleszkópos viperával, amivel egy alkalommal a fejbe ütötte a férfit. A férfi még akkor is folytatta a bántalmazást, amikor a férfi a földre került. A sértettnek sikerült elkapnia a viperabot végét, amely emiatt kettétörött.

A támadó ezután, a földről éppen felálló sértettet ököllel fejen ütötte. A megtámadott férfinak eltört a sajkacsontja, és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészség letöltendő börtönt kért a büntetett előéletű férfira azzal, hogy tiltsák el a közügyektől és kobozzák el tőle a viperabotot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik