Belföld

Kifosztotta a rokonait, nőt taperolt, megöléssel fenyegette a diáktársát és a kalauzt egy 19 éves fiú

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Tizenkilenc bűncselekmény elkövetése miatt emelt vádat a Soproni Járási Ügyészség egy 19 éves büntetett előéletű férfival szemeben. A fiatal a vád szerint kifosztotta a nagymamáját, betört a nagybátyjához, rátámadt egy kalauzra, megfogdosott egy lányt az utcán és számos más bűncselekményt is elkövetett 2019 őszétől tavaly márciusig.

A fiú megöléssel fenyegette az évfolyamtársát, amiért az nem adta oda neki a telefonját. Egy másik alkalommal lelövéssel fenyegetett meg egy vonaton utazó nőt, akit üldözőbe is vett, amikor megpróbált elmenekülni előle. De olyan is előfordult, hogy hátulról megfogdosta egy nő fenekét és nemi szervét az utcán, majd puszit küldött neki.

Mindezek mellett számos lopást is elkövetett. Lopott kerékpárt, dohányt, élelmiszert, ruhákat, cipőket. Utóbbiakat rendszeresen úgy, hogy a sajátját ott hagyta a próbafülkében. Egy diót árusító nőtől pedig az utcán lopott az elé kihelyezett aprópénzből, de egy 13 éves gyerek kezéből is kikapta a pénzt.

Nagybátyjához a bejárati ajtót berúgva tört be és onnan is lopott, az alvó nagymamájának a párnája alól pedig elvitte a mobiltelefont, és egy másik alvó nőt hasonló módon fosztott ki a vonaton. Az őt elszámoltatni próbáló kalauzt pedig azzal üldözte el, hogy megöléssel, megfejeléssel fenyegette meg.

A férfit az ügyészség 19 bűncselekménnyel, lopásokkal, kifosztásokkal, zaklatásokkal, közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal, szeméremsértéssel is vádolja. A letartóztatásban lévő férfi akár hét és fél év börtönt is kaphat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik