Belföld

Felvette a biztonsági kamera a középkorú férfit, aki füstölgő sósavat rakott ki a Haller utcában

Ahogyan korábban Baranyi Krisztina polgármester posztja alapján beszámoltunk róla: valaki a kijárási korlátozások előtt negyed órával egy fél hordónyi, tömény, gőzölgő sósavat rakott ki egy ház elé a IX. kerületi Haller utcába. A polgármester szerint csak a szerencsének köszönhető, hogy időben kaptak bejelentést, így nem okozott súlyos sérülést a maró, mérgező anyag. A savat egy erre szakosodott céggel elszállíttatták, a térfigyelő kamerák felvételeit vizsgálják. Az önkormányzat feljelentést tesz.

Baranyi Krisztina friss posztjában képeket is mutatott a hordóról és arról ír, hogy már tudják a hordót szállító autó márkáját, azt, hogy szilveszter este rakták ki az utcára, van kamerakép az elkövetőről is – bár nem túl jó minőségű.

A Telex cikke szerint középkorú férfiről van szó, aki egy régebbi típusú Volvóval parkolt le a Haller utcában szilveszter napján 19:46-kor. A lap szerint a térfigyelő kamera felvételén látszik, hogy a férfi elsétál a hordótól, majd néhány lépés után visszamegy, a veszélyes hulladékot közelebb húzza az utcai szemeteshez, majd mint aki jól végezte dolgát, lazán továbbhalad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik