Belföld

Összeverve, értékei nélkül távozott az örömlánytól egy férfi, miután nem akarta kifizetni a szolgáltatást

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Salgótarjáni Járásbíróság azt a 32 éves nőt és 31 éves élettársát, akik erőszakkal szerezték meg egy szexuális szolgáltatást igénybe vevő férfitől az értékeit.

A 32 éves nő tavaly decemberében egy salgótarjáni szórakozóhelyen ismerkedett meg a férfivel, és felajánlotta neki, hogy ellenszolgáltatás fejében hajlandó vele szexuális kapcsolatot létesíteni. Ezt követően a vádlottak közös lakóhelyére mentek, ahol a szexuális együttlétet követően a férfi nem volt hajlandó a nőt kifizetni, ezért az telefonon segítséget kért az élettársától.

Az élettársa azonnal az otthonukba ment, ahol számon kérte a férfit, követelte tőle a nő pénzét, eközben ököllel neki esett, majd kilökdöste a lakásból úgy, hogy annak a dolgai és az értékei is ott maradtak. A nő a szexuális szolgáltatás ellenértékeként elvette a férfi 24 ezer forintját, majd a kuncsaft kabátját és szemüvegét elégették, mobiltelefonját pedig a férfi megtartotta magának.

A férfit ért ökölütés arccsonttörésre, vagy a szemgolyó mélyebb részeinek sérülésére is alkalmas volt, a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek köszönhető. A bíróság egyetértett a Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványával, és a nőt 1 év 4 hónapra a férfit pedig 1 év 8 hónap szabadságvesztésre ítélte, mindkettejük büntetésének végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik