Belföld

Pokoli halált halt egy monori férfi, a gyújtogató szerint csúnyán beszélt vele a párja

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 29 éves férfival szemben, aki januárban bosszúból felgyújtotta az ismerősei lakókocsiját Monoron. A tűzben egy férfi meghalt.

Ahogyan arról korábban hírt adtunk, leégett egy lakókocsi az egyik monori ház udvarán. A tűzvizsgálat megállapította, a közelben felhalmozott szemetet gyújtották meg, a lángok pedig átterjedtek a lakókocsira, ahol egy nő és az élettársa tartózkodott. A nő még ki tudott menekülni, de a párja olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy másnap meghalt.

Kapcsolódó
Felrobbant egy lakókocsi Monoron
Többen megsérültek.

Kiderült, hogy K. János aznap együtt iszogatott a későbbi áldozataival. Pálinkával és borral múlatták az időt, majd pihenni tértek. K. János azonban úgy döntött, hogy megleckézteti a nőt, mivel szerinte az csúnyán beszélt vele. Fogta az öngyújtóját és a pár lakókocsija melletti, hulladékkal teli zsákokat meggyújtotta, majd állt és nézte, hogyan terjednek egyre jobban a lángok.

Mire feleszmélt, hiába próbálta oltani, már nem lehetett megfékezni a tüzet. A rendőrök különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés kísérletével gyanúsították K. Jánost, aki nem tagadta a bűnösségét a kihallgatása során. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik