Belföld

Szexrabszolgaként dolgoztatta a tartozásért cserébe kapott nőt egy férfi

Letartóztatta a Budakörnyéki Járásbíróság azt az emberkereskedelemmel gyanúsított férfit, aki prostituáltként dolgoztatott egy nőt, akit az adósságért cserébe kapott.

A férfi tavaly márciusban a felé fennálló tartozásárt cserébe kapta a nőt annak élettársától azért hogy prostituáltként dolgoztassa őt. Az asszonyt egy ismerőséhez vitte, akinél fogva tartotta. Ezt követően több alkalommal egy közúti szakaszra szállította a nőt azért, hogy ott ügyfeleivel pénzért cserébe végezzen szexuális cselekményt.

A nő több kuncsaftot is szerzett, de a tőlük kapott pénzt pedig a férfi minden alkalommal elvette tőle, majd az asszonyt visszavitte az ismerőséhez. Egy alkalommal, amikor a fogvatartója elaludt, a nő megpróbált megszökni, azonban az ajtóban a gyanúsítottba futott, aki megakadályozta ebben. A nő tavaly márciusban egy kuncsaftja segítségével jutott haza a rokonaihoz.

A férfi tavaly március közepétől letartóztatásban volt, majd idén márciusban bűnügyi felügyeletbe került. Ezt a bíróság november 13-án megszüntette, de a másodfokú bíróság pár napja ismét elrendelte a férfi bűnügyi felügyeletét. Mivel a férfi nem járult hozzá a mozgását nyomon követő technikai eszköz ismételt felszereléséhez, ezért a nyomozó hatóság előállította és őrizetbe vette.

A férfi bejelentett munkahellyel, és rendszeres jövedelemmel nem rendelkezik. Az ügyészség szerint vele szemben fennáll a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye is. Az ügyben eljáró nyomozási bíró elrendelte a férfi letartóztatását. A gyanúsított és védője fellebbezett, így a végzés nem végleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik