Belföld

Fiala az ATV-s távozásáról: Sok lúd disznót győzött

ATV
ATV

Mint kedden kiderült, Fiala János távozik az ATV-től a műsorvezető és a Civil a pályán szerkesztője között hetek óta tartó konfliktus miatt.

Fiala a Telex kérdésére részletesebben is megindokolta a szakítás okát. Azt mondta, nem úgy beszélgetett a műsor vendégeivel, mint ahogy az ATV többi műsoraiban szoktak, ezt pedig egyre többen felpanaszolták. „Hogy az ő komfortfokozatukat ilyen mértékben kezdem ki, nem gondoltam, hogy nekem ezzel törődnöm kell. És hát sok lúd disznót győzött” –  fogalmazott.

„Egy kritikai éllel vezettem a műsort, ami egy idő után túllépett egy bizonyos határt. (…) De én nem gondoltam, hogy kedves kell, hogy legyek, az legyen a stewardess” – tette hozzá.

Az utolsó csepp a pohárban alighanem a legutóbbi Civil a pályán meglehetősen kínos befejezése volt. A műsor vendégei ugyanis nem pont azt a hírt kommentálták, amit a műsorvezető szeretett volna, amiért Fiala többször leteremtette őket, majd az utolsó két percben hiába kérlelték, az idő rövidségére hivatkozva nem volt hajlandó belekezdeni a mondandójába.

Az adás vonatkozó részét itt lehet megnézni, a vitát kiváltó rész 31.10-től kezdődik.

Fiala a Telexnek azt is mondta, a csatornától kért egy cserelehetőséget, esetleg egy saját műsort, erre azonban nem volt lehetőség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik