Belföld

Mást is megkéselhetett Cs. Krisztián nem sokkal a Deák téri kettős gyilkosság előtt

police.hu
police.hu

Hamarosan újabb bűncselekménnyel gyanúsíthatják meg a Deák téri kettős gyilkossággal gyanúsított Cs. Krisztiánt – tudta meg a 24.hu Értesüléseink szerint a 18 éves férfi és két társa, J. Dániel és J. Marcell ugyanis mással is összetűzésbe került aznap éjjel, nem sokkal a halálos kimenetelű Deák téri tömegverekedés előtt.

Megtudtuk, hogy a velük lévő egyik lány elvett egy hangszórót egy padon fekvő férfitől, aki ezt sérelmezte és megpróbálta visszaszerezni tőle. Az ikrek ekkor bántalmazni kezdték a férfit, Cs. Krisztián pedig elővette a nála lévő kést, és combon szúrta. A megszúrt férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A társaság ezt követően ment a belvárosba, ahol összetűzésbe keveredett a másik társaság tagjaival.

Kapcsolódó
Deák téri kettős gyilkosság: mindenkinél mutattak ki drogot a gyanúsítottak közül
De az áldozatok zsebében is marihuánát és fehér port találtak a nyomozók.

Ekkor Cs. Krisztián többször is megszúrta az egyik fiút akit – miután a földre került – az egyik társa többször fejbe rúgott. A késelő a helyszínről távozó másik férfi után ment és mellkason szúrta. A megkéselt 16 éves és egy 21 éves fiú olyan súlyos szúrt sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett segíteni rajtuk.

A 18 éves fiút több emberen elkövetett emberöléssel, míg két barátját felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsították meg. A születésnapját ünneplő Cs. Krisztián először írásban beismerte a bűnösségét a rendőrségen, ezt azonban később visszavonta a bíróságon. J. Dániel és J. Marcell viszont ténybeli beismerő vallomást tett a korábbi kihallgatása során. A Blikk azt írta, hogy a J. Marcell azóta már bűnügyi felügyeletbe került, és nyomkövetőt kell viselnie.

A kettős gyilkossággal gyanúsított Cs. Krisztiánnak és J. Dánielnek viszont meghosszabbították a letartóztatását, így ők továbbra is maradnak a rácsok mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik