Belföld

Maradandó fogyatékossága lett annak az asszonynak, akit vascsővel vertek össze az utcabeliek

police.hu
police.hu

Továbbra is börtönben marad az az emberölési kísérlettel vádolt 45 éves nő és a fiatal párja, akik brutálisan összevertek egy 88 éves körösladányi asszonyt, hogy megszerezzék az értékeit. A Szegedi Ítélőtábla ugyanis helybenhagyta a Gyulai Törvényszék végzését, és szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt meghosszabbította a letartóztatásukat.

A pár megjelent a velük egy utcában lakó nyugdíjas nő házánál. A lakásba bejutva a nő felráncigálta az idős asszonyt és pénzt követelt tőle. Amikor nem kapta meg, kirángatta a nőt a folyosóra, vascsővel többször ráütött a kezére, hátára, fejére, miközben folyamatosan pénzt követelt tőle.

Ezt követően hanyatt lökte, és a földön fekvő asszonyt többször is megrúgta. A nyugdíjas nő a fejét is beverte, ami erősen vérzett. A nő kutatást végzett a lakásban, majd az utca felőli szoba ablakát kinyitotta, azon kiadogatta társának a lakásban talált dolgokat, fagyasztott húst, hasított fát.

Később a 43 éves nő megkötözte az asszonyt és bekötötte a szemét. A terheltek a házat a kora reggeli órákban hagyták el: 10.500 forint készpénzt, arany ékszereket és egy régi típusú mobiltelefont vittek magukkal. A bántalmazott nő maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedett, s közvetlen életveszélyes állapotba került, életét csak az orvosi beavatkozás mentette meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik