Belföld

Feljelentette az agresszív fiát egy érdi asszony

police.hu
police.hu

Nem bírta tovább elviselni fia agresszióját egy Érdnél élő asszony, ezért feljelentette az egyik bántalmazása után. Az Érdi Rendőrkapitányság testi sértés, és becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

A gyanúsított az édesanyjával és a beteg, ágyhoz kötött nagymamájával él. Édesanyjával a férfi rendszeresen agresszíven viselkedett, illetve többször életveszélyesen megfenyegette.

Október 26-án, amikor hazaér őrjöngve rúgta be a bejárati ajtót. Ekkor az édesanyja már annyira rettegett tőle, hogy feljelentette a rendőrségen. Néhány nappal ezelőtt a férfi ismét összeszólalkozott az anyjával, akit ezúttal bántalmazott is, amely miatt a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Emiatt az asszony ismét a rendőrséghez fordult, majd a kiérkező járőrök előállították és őrizetbe vették a férfit.

Kiderült, hogy az elkövető már többször is volt büntetve erőszakos jellegű bűncselekmények miatt. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt letartóztatta a férfit. A döntést mindenki tudomásul vette, így az végleges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik