police.hu
Belföld

Elképesztő magyarázattal állt elő a szerelmes férfit ötször megszúró rudabányai nő

Emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség azzal a 23 éves nővel szemben, aki áprilisban megkéselte a belé szerelmes férfit.

A nő egy rudabányai családi házban él az élettársával. Az ominózus nap a ház udvarán tartózkodott, amikor észrevette, hogy az utána kajtató férfi az utcában tartózkodik. Ettől annyira ideges lett, hogy beszaladt a házba, kihozott egy konyhakést, és futva a férfi után indult, de közben a szomszédainak odakiabálta, hogy most megöli a kerékpárral közlekedő férfit.

A nő dulakodni kezdett a férfival, amikor utolérte, majd elővette a pulóvere ujjába rejtett kést és ötször is megszúrta. A nő ezt követően visszaindult lakásába, de az udvaron lévő ismerőseivel közölte, megmondta, hogy leszúrja, majd hozzátette, ez az ember szerelmes belé, és úgy sem fogja feljelenteni.

A sorsára hagyott megkéselt  férfi még utána kiabálta, hogy ezt vissza fogja kapni és börtönbe juttatja. A nő a bűncselekmény után hazament, a kést bedobta az udvari vécébe, majd felhívta a rendőrséget és közölte, hogy a férfi megtámadta őt, majd pedig saját magát megszurkálta.

A kiérkező rendőrök Rudabánya külterületén megtalálták a férfit, értesítették a mentőket, akik kórházba szállították. A férfi a szúrások következtében a hasüreg megnyílásával járó nyolc napon túl gyógyuló közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett el, de csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia. Az ügyészség börtönt kért a letartóztatsban lévő nőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik