Belföld

Saját iskolájában árulta a drogot egy kiskunfélegyházi fiú

Kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség azzal a fiatallal szemben, aki 2018 júliusától tavaly januárig drogokkal kereskedett az egyik egy kiskunfélegyházi középiskolában.

A fiatalember heti rendszerességgel adott el extasy tablettákat és kannabiszt. A „beszoktatós” adagot 2000 forintért, a „normál” tablettákat pedig 3.500 forint/darab áron adta el egy 40 főből álló vásárlói körnek az iskolában. Általában hetente 4-5 db tablettát adott el, ritkán volt olyan hét, amikor nem tudott hozzájutni, így eladni sem.

A fiú ezen kívül még „kristály” és „zsálya” nevű drogokat is árult az iskolában, amelyeket Kiskunfélegyházán szerzett be. A „kristály” grammját 3.000 forintért, míg egy pakk „zsályát” 1.500 forintért adott. A „zsálya” nevű drogot a fiú az iskola vécéjében porciózta. A fiatal többször a mellékhelyiségben rejtette el az eladásra szánt marihuánát is.

A fiatal legalább 184 ezer forint bevételre tett szert a drogok árulásával. A hasznot felélte, ruhákat, és élelmiszereket vásárolt belőle. Az ügyészség kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik