Belföld

Megverték a lánytestvérek a férfit, miután visszautasította a szexuális ajánlatukat

Azonosították és őrizetbe vették a kalocsai nyomozók azt a két nőt, akik összevertek és kiraboltak egy idős férfit szerda éjszaka.

A két nő becsöngetett a nyugdíjashoz és szexuális szolgáltatást ajánlottak a férfinak. Az idős ember elutasító volt velük, akik ezért a kaput benyomva próbáltak bejutni az ingatlanba. Dulakodás alakult ki, végül az egyik nő beszaladt a házba, és a fogasról levette a férfi táskáját.

A tettes a zsákmánnyal együtt próbált távozni, de a férfi útját állta. Ismét dulakodtak, eközben az elkövető pofon vágta áldozatát, majd társával együtt elmenekült a helyszínről. A táskában benne volt a férfi pénztárcája, személyes iratai, bankkártyája és hozzávetőleg 50 ezer forint.

Az egyenruhások egy óra alatt beazonosították a rablással gyanúsítható helyi testvérpárt. A rendőrök átkutatták a gyanúsítottak lakását, ahol a pénzen kívül minden lopott tárgy előkerült. A 28 és a 27 éves nőket előállították, és rablás bűntett elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Mindketten beismerték a bűnösségüket.

A férfit bántalmazó idősebb nőt őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.. A húga szabadlábon védekezhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik