Belföld

Nem adott magyarázatot tettére az exe megfojtásával gyanúsított vattai férfi, letartóztatták

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szeptemberben megölte a volt párját, majd a holttestét egy közeli erdőben rejtette el – közölte lapunkkal Horváth Dóra ,a Miskolci Törvényszék szóvivője.

A férfi és a mályi nő májusban ismerkedett meg egymással, majd néhány hónap múlva a kapcsolatuk megszakadt. Szeptember 27-én az asszony a férfi lakásán tartózkodott, vitatkoztak, majd a gyanúsított bántalmazni kezdte a nőt és megfojtotta.

A férfi a holttestet a közeli erdőbe vitte, majd egy illegális hulladéklerakó alá rejtette el. A nő telefonjából kivette a SIM kártyát, majd azt az asszony táskájával együtt az út szélén hagyta.

A férfi ellen körözés indult, majd az elfogása után maga mutatta meg, hogy hová rejtette el a holttestet. A kihallgatása során elismerte, hogy veszekedett az asszonnyal, de a szörnyű tettére már semmilyen magyarázatot nem adott. Az ügyben eljáró nyomozási bíró szökés, elrejtőzés, és a bizonyítási eljárás veszélyeztetése miatt letartóztatta a gyilkossággal gyanúsított férfit.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik