Belföld

A szépségkirálynő támadójáról készült a fantomkép, érte fizetnek 200 ezret

Az édesanya abban bízik, lesz valaki, aki nem akar falazni tovább a szörnyű bűncselekményhez.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken közölte, hogy 200 ezer forintos nyomravezetői díj jár annak, aki pontos információval segít elfogni a férfit, aki tavaly április 19-én megerőszakolt egy bódult állapotban lévő nőt egy miskolci szórakozóhelyen. Az elkövetőről fantomrajz készült.

A beszerzett információk szerint az elkövető egy 18-20 éves, 180 centi körüli, fekete hajú, átlagos testalkatú férfi.

Az április 19-e azért fontos, mert korábban Vascsák Kitti szépségkirálynő a Borsnak azt mondta, ő volt az áldozat, pontosan emlékszik a dátumra, amikor a szörnyűség történt vele.

A Blikknek most édesanyja azt mondta, örül, hogy másfél év után lánya ügyében kitűzték a nyomravezetői díjat miután az ügyészség októberben újra elrendelte a nyomozást.

Vascsákné Szkiba Zita azt mondta, egy dolog bántja,

hogy a felhívásból nem mindenki számára derül ki egyértelműen, melyik bűncselekményről van szó. Azt is fontos leszögezni, hogy Kitti még kiskorú volt, amikor ezeket a borzalmakat tették vele.

Az édesanya szerint a lányát valószínűleg bedrogozták, mielőtt megerőszakolták. Az édesanya azt reméli, a felhívásra végre jelentkezik valaki, aki fontos információkat tud, nem akar tovàbb titkolózni és így falazni egy borzalmas bűncselekményhez. Szerinte az sem biztos, hogy egy ember volt az elkövető, kapott olyan információt, amely szerint többen becstelenítették meg lányát.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik