Belföld

Kioktatta az önkormányzat a belógó ágak miatt panaszkodó lakost

Egy helyi lakost a főváros XX. kerületében zavart, hogy a belógó ágak miatt „6 éves kor felett csak hajlongva, vagy limbó-üzemmódban lehet haladni”, ezért bejelentést tett a járókelő.hu közhasznú problémabejelentő oldalon – írja a Telex. Egy önkormányzati alkalmazott erre rendesen kioktatta a bejelentőt, azt válaszolta neki, hogy vegyen egy metszőollót, és vágja le maga az ágakat a közterületen.

A pesterzsébeti önkormányzat VGO (városgazdálkodási osztálya) pontosan azt írta, hogy:

testének, szellemének, kerületének egyaránt javára válna, ha az írogatás helyett tettekkel is bizonyítaná mennyire szívén viseli a közterületek állapotát. Metszőolló a lakhelyéhez közeli erzsébeti piacon is kapható. Bár ranglistára nem fog felkerülni, de biztosíthatom, hogy rendkívül felemelő érzés hasznosan élni!

Augusztusban a pesterzsébeti önkormányzat azt írta a júliusi bejelentésre, hogy csak közvetlen balesetveszély elhárítás céljából van lehetőség metszési munkát végezniük, türelmet kérnek. Október legvégén aztán valaki jelezte, hogy semmi változás az ügyben, az önkormányzat pedig 12 nappal később meg is írta a fenti választ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik