Belföld

Tizenkét év fegyházat kapott a kiskorú lányt szilveszterkor megerőszakoló férfi

Tizenkét év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a Barcsi Járásbíróság azt a folytatólagosan elkövetett szexuális erőszakkal és ittas vezetéssel vádolt férfit, aki többször is megerőszakolt egy 17 éves lányt, miután nem akart járni vele.

Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy a férfi feltételesen sem bocsátható szabadon, és minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől el lett tiltva, ami 18 év alatti személyekkel kapcsolatos.

A 25 éves férfi udvarolt a 17 éves lánynak, de ő nem akart együtt lenni vele. A tavalyi szilveszteri buli után elcsalta, majd megöléssel és megfojtással fenyegetve arra kényszerítette, hogy több alkalommal is közösüljön vele.

Miután a lány hazaért, azonnal elmondta a történteket édesanyjának, a férfit pedig néhány órával később a rendőrök elfogták.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, mivel azonban a vádlott és védője elsősorban felmentésért, másodsorban enyhítésért fellebbezést jelentett be, az ügy a Kaposvári Törvényszéken folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik