Belföld

Drogüzlet: testvérek, élettársak buktak le

S. Angelika és társai ellen nyomoznak. Balatonalmádiból vezettek Budapestre a szálak.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a police.hu oldalon számolt be a drogkereskedők elfogásáról. Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt nyomoznak S. Angelika és társai ellen.

A gyanú szerint a nő és élettársa Sz. Péter, közös ismerősükkel Cs. Zsolttal Budapesten árulta a drogot, amit Balatonalmádiból T. Ádámtól szereztek be. T. Ádám a kábítószert feltehetően postán, levélként szerezte be.

November 10-én, Balatonalmádiban éppen 135 gramm heroin átadása közben fogták el Cs. Zsoltot és T. Ádámot.

T. Ádám balatonalmádi és budapesti lakásán a nyomozók egy kiló marihuánát, három gombatelepet, szárított halucinogén gombát, ötven, feltehetően extasy tablettát és ötven, feltehetően LSD bélyeget találtak.

Lefoglaltak a kábítószer szárításához és fogyasztásához szükséges eszközöket és 15 millió forintot.

A gyanúsított vidéki lakásában tartózkodó testvére, T. Gábor elismerte, hogy a kábítószerek egy része az övé.

Cs. Zsolt fővárosi lakásában a rendőrök csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot és a csomagoláshoz szükséges eszközöket foglaltak le. S. Angelikát és Sz. Pétert – mivel információ volt arról, hogy fegyverrel rendelkezhetnek – a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el.

A lakásban csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot, az értékesítéshez szükséges eszközöket és egy gáz- és riasztófegyvert találtak. Mindannyiukat kábítószer-kereskedelem gyanújával hallgatták ki, a nyomozók előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

 

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik