Belföld

Tévedésből más férfit vert eszméletlenre a haragosa helyett

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség egy férfival szemben, aki tavaly márciusban tévedésből más férfit vert eszméletlenre a haragosa helyett.

Az elkövető egy szigethalmi ház udvarán összeszólalkozott egy férfivel, aki a későbbi áldozatával egy albérletben lakott. Az elkövető akkor még elhagyta az ingatlant, de a kora esti órákban visszament.

A főbérlő nyitotta ki a kertkaput, aki mögött közvetlenül a sértett jött kifelé az ingatlanból. Az elkövető félrelökve a főbérlőt a másik férfihez lépett, majd ököllel arcon ütötte, mert összetévesztette a vele korábban vitába keveredő férfival.

A férfi az ütéstől hanyatt esett és úgy beverte a fejét a betonba, hogy elvesztette az eszméletét. A bántalmazás következtében több sérülés keletkezett a fején, többek között lágyagyburok alatti vérzést is elszenvedett, amely nála közvetett életveszélyes állapotot eredményezett.

A halálos eredmény bekövetkezése pusztán a szerencsének köszönhetően maradt el. A Pest Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik