Belföld

Bíróságon fenyegette meg az anyját a volt párja ajtaját felgyújtó férfi

Továbbra is börtönben marad az a közveszélyokozás kísérletével és zaklatással gyanúsított férfi, aki felgyújtotta a volt párja ajtaját, és megöléssel fenyegette annak anyját júniusban.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró ugyanis egyetértett a Tatabányai Járási Ügyészség indítványával és bűnismétlés veszélye és a bizonyítás megnehezítésének a megakadályozása érdekében két hónappal meghosszabbította a férfi letartóztatását.

Az indítvány szerint a férfi június 24-én este a volt élettársa tatabányai lakásának bejárati ajtajához papírtörlőt tett, és azt meggyújtotta. Emiatt a műanyag ajtó meggyulladt, de a tüzet eloltották, így az nem terjedt át a többi lakásra.

Az elkövető ezt megelőzően többször is azzal fenyegette a nőt, hogy ha nem lehet az övé, akkor másé sem, és megöli őt is és a családját is, s egyszer egy pisztolynak látszó tárggyal fenyegette. A férfi volt élettársa édesanyját is megfenyegette azzal, hogy végez vele és a hozzátartozójával.

A férfival szemben polgári per is indult. mert június 24-én reggel a bíróságon a saját édesanyját fenyegette meg életveszélyesen.

Kiemelt kép: police.hu/illusztráció

Ajánlott videó

Olvasói sztorik