Belföld

Kétmillió forintot ér a tótkomlósi csecsemőgyilkos

Egy éve keresik. Négyszeresére emelték a nyomravezetó díj összegét.

A police.hu azt írja, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője félmillió forintról kétmillióra emelte fel a Tótkomlóson tavaly október 26-án holtan talált csecsemő ügyében a nyomravezetői díjat.

A rendőrök egy éve nyomoznak ismeretlen tettes ellen, miután Tótkomlóson egy lakatlan családi ház előtti bozótos területen, egy nylonzacskóban, halott csecsemőt találtak. Újra közzétettek fotókat arról ruháról, plédről, amelyben az újszülöttet a szatyorba tették.

A rendőrség kéri, aki felismeri a plédet, vagy a kislányméretű ruhát látta már valakin, tegyen bejelentést. Azok jelentkezését is várják, akik az üggyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. A rendőrség a bejelentő adatait bizalmasan kezeli.

Bejelentést lehet tenni a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3., telefonszám: +36 66/523-700), illetve két ingyenes számon, a 112-es segélyhívón és a Telefontanún (06/80/555-111). . A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik