Belföld

A volt párja kiskorú unokahúgát zaklató férfi letartóztatását kérte az ügyészség

Letartóztatást indítványozott az Érdi Járási Ügyészség azzal a harmincas éveiben járó férfival szemben, aki volt barátnője kiskorú unokahúgát zaklatta. A férfi két évvel ezelőtt ismerkedett meg az akkor még csak tizenegy éves kislányt, akinek unokanővérével volt akkoriban kapcsolata.

A megalapozott gyanú szerint 2020-ra a férfi ugyan már szakított a barátnőjével, de a kislánnyal továbbra is tartotta a kapcsolatot egy csevegő applikáció segítségével. A beszélgetéseik során folyamatosan dicsérte az ekkor még mindig csak tizenhárom éves kislányt, aki ennek hatására a közlés szerint „beleszeretett”. Ezen kívül a férfi szexuális tartalmú üzeneteket és képeket is küldött neki.

Idén július és szeptember között a férfi több alkalommal is szexuális kapcsolatot létesített a lánnyal. Ennek az vetett véget, hogy a kislány elmesélte otthon a családjának a történteket. Az Érdi Rendőrkapitányság szexuális visszaéléssel gyanúsította meg a férfit. Az ügyészség bűnismétlés és bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt indítványozta a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik