Belföld

Alsógatyában volt a bajai betörő, amikor elfogták

Azonosították, majd elfogták a rendőrök annak a bandának a tagjait, akik Baján és környékén több betöréses lopás kiterveléséért és végrehajtásáért felelhetnek.

A gyanú szerint a társaság tagjai Baján, Vaskúton és Sükösdön lakóházakba és egy vendéglátó egységbe törtek be, ahonnan ékszereket, karórákat és készpénzt loptak el.

A bajai nyomozók és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály rendőrei hétfőn reggel két bajai lakóházban tartott egyidejű ellenőrzést követően előállították a csapat két tagját.

Egyikük volt az a 41 éves bajai férfi, akihez a betörések során szerzett zsákmány került, és két esetben előzetes tippadóként is segítette a tolvajokat. A másik 55 éves férfi pedig a bűncselekmények végrehajtását végezte. Harmadik társukat, aki szintén részt vett a lopásokban, már néhány nappal korábban elfogták a nyomozók.

A lopással és orgazdasággal gyanúsított G. Róbertet és lopásokkal gyanúsított K. Gézát őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik